Wat doen wij voor u

Wat doet Gastouderbureau Haaglanden voor u!

Gastouderbureau Haaglanden is een erkend en geregistreerd gastouderbureau. Waar u op kunt vertrouwen en wat wij doen voor u en de opvang van uw kind, hebben wij overzichtelijk op een rij gezet:

 • Deskundig, geregistreerd en ervaren Gastouderbureau

  Gastouderbureau Haaglanden vormt een deskundig team met een jarenlange ervaring in de kinderopvang. U kunt bouwen op deze jarenlange ervaring en ons luisterend vermogen. Wij denken graag met u mee. Wij zijn een erkend bureau en geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

 • Toegewijde gastouders

  Onze gastouders selecteren wij met de grootst mogelijke zorg. Wij bekijken of een gastouder passie heeft voor kinderopvang, de juiste diploma’s en ervaring heeft en past bij onze kwaliteitseisen. Ook hebben wij veel persoonlijk contact met onze gastouders. Door dit contact kunnen wij u goed aangeven welke gastouder bij uw wensen en behoeften past als het gaat om kinderopvang. Lees meer over onze selectiecriteria

 • Structurele scholing en begeleiding gastouders

  Gastouders kunnen altijd bij ons terecht voor vragen, advies en pedagogische ondersteuning en hulp waar nodig. Met structurele scholing en begeleiding waarborgen wij samen de ontwikkeling, veiligheid, het plezier en de gezondheid van uw kinderen.

 • Een passende match

  Welke gastouder past bij u? Met een eigentijdse en persoonlijke aanpak gaan wij met u in gesprek, brengen wij uw wensen in kaart, en gaan wij voor u aan de slag om de perfecte match te maken. Door ons persoonlijk contact met al onze gastouders kunnen wij u goed adviseren en begeleiden. Want de juiste match, daar gaat het nu juist om. Wij zoeken de gastouder die bij u past en spelen in op uw wensen voor Kinderopvang in het belang van uw kind.

 • Een kostbare herinnering

  Wij willen net als u dat uw kind het naar de zin heeft bij de gastouder. Daarover blijven wij continu met u in gesprek, om er zeker van te zijn dat u tevreden bent over de opvang. Ons streven is om ervoor te zorgen dat u en uw kind met plezier kunnen terugkijken op de tijd bij de gastouder en er een kostbare herinnering ontstaat!

 • Gemak en ondersteuning

  U kunt bij ons altijd terecht voor vragen en advies over de opvang van uw kind. Ook kunnen wij adviseren over de financiële kant van gastouderopvang en begeleiden wij u desgewenst bij het aanvragen van Kinderopvangtoeslag. Voor vragen staan wij elke werkdag voor u klaar.

 • Veilige en gezonde opvang

  Bij gastouders vindt altijd een vakkundige Risico-inventarisatie Veiligheid en Gezondheid plaats, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw kind in een veilige en gezonde opvanglocatie verblijft.

 • Bouwen is vertrouwen

  Een duurzame relatie ontstaat door 2 belangrijke bouwstenen: het bouwen aan vertrouwen en wederzijds respect. Uw mening, cultuur, religie, privacy en opvattingen worden door ons en de gastouders gerespecteerd. Van vraag tot klacht kunt u altijd bij ons terecht. En vanzelfsprekend houdt de gastouder u actief op de hoogte van de activiteiten en ontwikkeling van uw kind.

 • Altijd een oplossing

  Gastouderopvang blijft mensenwerk. Verloopt de gastouderopvang niet helemaal naar wens, dan zoeken we met u en de gastouder samen naar de beste oplossing.

Heeft u interesse in onze gastouderopvang?

Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren. Bel 088 - 0022000 of 06 - 28811509. Of vraag direct onze gratis ‘Gastouderopvang, dé oplossing voor werkende ouders’ (E-book) aan.