De visie van Gastouderbureau Haaglanden

Marijke Mandjes is de drijvende kracht achter Gastouderbureau Haaglanden. Vanuit een passie voor kinderen en een jarenlange ervaring in de kinderopvang gaan zij voor de perfecte match tussen ouders en gastouders.

“Mensen-mens” 

Met een jarenlange ervaring als gediplomeerd Kinderleidster en leidster in een kinderopvang, startte ik Gastouderbureau Haaglanden in 2007. Het is mijn passie om met mensen en kinderen te werken en voor mensen klaar te staan. Ik word daarom ook niet voor niets een ‘mensen-mens’ genoemd.

Het kind staat altijd voorop

Ik sta voor kinderopvang die menselijke waarden combineert met goede kwaliteit in de opvang waar het geestelijk en lichamelijke welzijn van kinderen voorop staat. Veiligheid en vertrouwen is dé basis voor een spoedige ontwikkeling voor jonge kinderen. Wanneer kinderen ouder worden hebben zij behoefte aan uitdaging en willen zij graag met andere kinderen spelen. Gastouderopvang combineert deze twee aspecten in een gezellige en huiselijke omgeving bij de gastouder, vandaar onze slogan “kleinschalige kinderopvang met een warm hart”. Ik vind het belangrijk om vanuit deze overtuiging een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Goede gastouderopvang, gerust aan het werk

Elk kind heeft behoefte aan persoonlijke aandacht, geborgenheid en gezelligheid. Daar wordt een kind blij van! En dat is precies wat goede gastouderopvang moet bieden. Samen met onze gastouders werken wij aan de ontwikkeling van kinderen. Want ú moet het gevoel hebben dat u met een gerust hart uw kind bij onze gastouder kunt achterlaten.

Meer informatie

Marijke staat elke dag voor u klaar om de beste gastouderopvang te verzorgen. Zoekt u de juiste gastouder of heeft u een tip of advies nodig? Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren. Bel 088 - 0022000 of 06 - 28811509.