Over ons

Kleinschalige kinderopvang met een warm hart.

Gastouderbureau Haaglanden is een erkend en geregistreerd gastouderbureau en biedt met gastouderopvang kinderopvang in een veilige, huiselijke omgeving bij toegewijde gastouders. Door onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, is meedenken is onze tweede natuur. Bij de keuze voor de regio, de gastouder en de invulling van de opvang staan uw wensen altijd centraal. Elke dag speelt uw kind in een vertrouwde omgeving en ziet hetzelfde vertrouwde gezicht van de gastouder. Uw kind voelt zich dan ook snel thuis in zijn tweede huis!

Meedenken is onze tweede natuur

Voor uw kind wilt u altijd het beste, ook als u aan het werk bent. Door onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, is meedenken onze tweede natuur. Bij de keuze voor de regio, de gastouder en de invulling van de opvang staan uw wensen altijd centraal.

Wij staan voor goede opvang. Met zorg en aandacht selecteren wij onze gastouders. We bekijken de ervaring maar ook zeker de motivatie, want juist werken vanuit een passie is in de kinderopvang heel belangrijk. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat de gastouders aan alle wettelijke kwaliteitseisen voldoen, zoals veiligheid, gezondheid en scholing.

Het welzijn en de gezondheid van uw kind staat altijd voorop!

Individuele aandacht

Onze gastouders onderscheiden zich door de individuele aandacht die zij uw kind geven. Zij spelen actief met de kinderen, lezen graag voor, knutselen, werken vaak met thema’s en bedenken iets lekkers om samen klaar te maken. Plezier en ontwikkeling gaan daarbij samen. Maar vooral wordt er gekeken naar de bijzonderheden van elk kind. Elk kind is anders en daardoor uniek. Een gastouder kan daar dankzij de kleinschaligheid goed op inspelen.

Erkende opvang van Den Haag tot Lansingerland

Gastouderbureau Haaglanden verzorgt sinds 2007 erkende gastouderopvang in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker en Delft.

Waar kunt u op rekenen

Voordelen van opvang bij Gastouderbureau Haaglanden op een rij:

 • uw kind verblijft veilig in een huiselijke omgeving
 • iedere dag hetzelfde gezicht
 • toegewijde gastouders met aandacht voor veiligheid, samen spelen en ontwikkeling
 • voordelige en flexibele opvang
 • passend inspelen op uw wensen voor kinderopvang
 • vakkundige Risico-inventarisatie Veiligheid en Gezondheid bij de gastouders
 • een deskundig team met jarenlange ervaring in de kinderopvang
 • individuele aandacht en persoonlijk contact
 • bemiddeling tussen u en uw gastouder
 • geregistreerd en erkend gastouderbureau
 • u heeft recht op maximaal gebruik van de Kinderopvangtoeslag.
 • begeleiding in de aanvraag van Kinderopvangtoeslag

Gastouderbureau keurmerk

Gastouderbureau Haaglanden heeft het keurmerk ‘Permanente educatie gastouderopvang’ van het KNGO. Onze medewerkers hebben een erkende pedagogische opleiding gevolgd.

Meer weten?
In ‘Wat doet Gastouderbureau Haaglanden voor u’ leest u waar u bij ons op kunt rekenen .
Heeft u interesse in onze gastouderopvang of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren. Bel 088 - 0022000 of 06 - 28811509. Of vraag direct ons gratis E-Book ‘Gastouderopvang, dé oplossing voor werkende ouders’ aan. 

We verzorgen graag een passende match!