Ouders

Je kindje speelt en ontwikkelt zich elke dag in een vertrouwde omgeving

Gastouderopvang bij onze gastouders is voor uw kind spelen zoals thuis. Veilig, gezellig en vertrouwd. Want elke dag ziet uw kind hetzelfde gezicht en speelt het in een huiselijke omgeving bij de gastouder. De gastouder heeft door de kleinschalige opvang veel oog en tijd voor de behoefte en ontwikkeling van uw kind. Samen spelen, knutselen of educatief bezig zijn, dat is wat onze gastouders met passie doen.

De selectie van onze gastouders

Onze gastouders zijn bijzonder betrokken bij het welzijn en de ontwikkeling van uw kind en besteden hier dagelijks veel aandacht aan. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze gastouders aan specifieke eisen moeten voldoen. Wij selecteren onze gastouders zorgvuldig op toewijding, motivatie en passie voor de opvang van kinderen, en uiteraard speelt ook ervaring een grote rol. Hoe wij onze gastouders selecteren kunt u lezen onder onze selectiecriteria.

Persoonlijke aandacht voor uw kind

Bij onze gastouders thuis vindt u de kleinschalige en persoonlijke opvang. Uw kind krijgt individuele aandacht van de gastouder terwijl het tegelijkertijd meedraait in het gezin. Daarnaast ziet uw kind altijd hetzelfde vaste gezicht dat vertroetelt en verzorgt. Onze gastouders zien wat uw kind elke dag nodig heeft, uw kind mag zichzelf zijn en voelt zich bij de gastouder snel op zijn of haar gemak.

De juiste match met een gastouder

Uw kind brengt u onder bij een gastouder die perfect bij u en uw kind past. Bij het vinden van een optimale match denken wij graag met u mee. In dit selectieproces begeleiden wij u vanuit onze ervaring en deskundigheid. Samen met u kijken we naar de praktische kant zoals regio en beschikbaarheid, en naar de persoonlijke klik. Uw kind verdient het beste, zeker als het om de opvang gaat.

Gastouderopvang is liefde op het eerste gezicht. Door de persoonlijke band met onze gastouders kunnen wij u een gedegen advies geven. Wij zoeken naar een match die het beste bij u als ouder past en de definitieve keuze is uiteraard aan u!

We bemiddelen zowel voor de gastouder die in eigen huis de opvang verzorgt als voor de gastouder bij u aan huis. U betaalt geen inschrijfkosten.

Wij bieden erkende kinderopvang van Den Haag tot Lansingerland.

Uw kind veilig en verzorgd

Onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen, van opleidingscriteria tot de veiligheidseisen aan de woning. Wij staan voor goede kinderopvang in alle facetten. Voor u als ouders geeft onze gastouderopvang u vooral rust en ontspanning. U kunt zorgeloos uw dagelijkse activiteiten doen, want u weet dat uw kind verzorgd en veilig bij een toegewijde gastouder is.

Wist u dat kinderen in de opvang van de gastouder tot wel 70% minder ziek zijn dan op een kinderdagverblijf? Dat blijkt uit het onderzoek van het RIVM en het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Dit komt omdat kinderen bij een gastouder in kleinere groepen worden opgevangen door één vertrouwd gezicht.

Vragen of advies?

Onze service reikt verder en wij denken graag met u mee. Hebt u vragen over hoe gastouderopvang werkt, de financiële kant of andere zaken? U kunt altijd op ons terugvallen en wij staan u graag met raad en daad bij. Ook hebben we voor u een gratis E-book 'Gastouderopvang, dé oplossing voor werkende ouders' die u gratis kunt downloaden.

Wilt u contact met ons? Bel 088 - 0022000 of 06 - 28811509. Of mail ons via het Contactformulier.