Vanessa - BSO opvang

Vanessa - BSO opvang

Ze is van huis uit een Sociaal Pedagogisch Werker en heeft de nodige ervaring als gastouder. Haar dochter Jolie is 5,5 jaar oud. Vanessa doet speciaal voor werkende ouders de BSO opvang van hun kinderen die op de Den Hertog School en de Liduina School in Bezuidenhout zitten.

Vanessa woont niet ver van het station Laan van NOI vandaan. Ze heeft een fijne bovenwoning waar zij haar gezellige opvang heeft voor de buitenschoolse opvang.

Vanessa is een heel spontaan en vrolijk iemand die graag van alles onderneemt met de kinderen. Ze gaat graag naar buiten naar het Haagsche Bos waar allemaal leuke materialen worden gezocht om mee te knutselen, maar ook klimmen en klauteren in de natuur speeltuin is een vaak bezocht onderdeel van de BSO opvang.

Ook knutselt Vanessa graag en gaat met de thema's van het jaar mee. Ze is consequent en de 3 R'en staan bovenaan. Dat is voor de kleuters ook belangrijk. In een rustige en vertrouwde sfeer spelen de kinderen met elkaar en zijn al snel de beste maatjes. Ook heeft Vanessa een goede kijk op de opvoeding en het welzijn van de kinderen. Ze is erg betrokken en wil ouders graag tot extra steun zijn als dat nodig is. Onlangs heeft zij het diploma kindercoach behaald.

Bij Vanessa heeft je kind een fijn (t)huis om te kunnen spelen en op te groeien!

Er zijn nog plekjes vrij voor 'nieuwe maatjes' op vrijdag. Alle andere dagen is er geen ruimte meer voor BSO opvang, mits in de toekomst een kind de opvang verlaat.