Dorien

Dorien

Dorien heeft 17 jaar ervaring in de zorgende sector. Haar ervaring voortzetten in de zorg van kinderen en de begeleiding in de ontwikkeling is een goede combinatie.

Zij vindt het belangrijk dat kindjes genoeg individuele aandacht krijgen, maar ook dat ze van elkaar kunnen leren. Zij stimuleert ze door met de kinderen te zingen, ze leest verhaaltjes voor, laat kinderen vrij spelen en is creatief om samen met haar gastkindjes  te verven, te kleien en te tekenen. Dorien vindt knutselen heerlijk. Daarom zal ze ook buiten de thema´s om hier veel aandacht aan besteden.

Naar buiten vindt zij ook heel belangrijk. Samen naar de speeltuin en de kinderboerderij, maar ook een boodschapje doen met elkaar.

Achter het huis ligt een leuke tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en ravotten. Samen aan de slag met een kruidentuin is ook een onderdeel van de opvang.

Op de eerste verdieping heeft Dorien aparte slaapruimtes voor de kinderen voor de rustmomentjes overdag.

Natuurlijk is het het belangrijkste dat de kinderen het in haar opvang naar hun zin hebben en lekker zichzelf kunnen zijn. Een vaste dagindeling, regelmaat en structuur zullen ervoor zorgen dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij Dorien.

Haar opvangdagen zijn maandag tot en met vrijdag.

Wilt u meer informatie? Bel ons op 088 0022000.