Flora

Flora

Flora is jarenlang met veel plezier werkzaam geweest in het basisonderwijs en in de kinderopvang als pedagogische medewerkster. In het basisonderwijs heb ik mij vooral beziggehouden in de kleutergroep. In de kinderopvang heb ik gewerkt in de baby- peuter en de kleutergroepen, en in de voorschoolse en buitenschoolse opvang. Ik ben in het bezit van een SPW4 diploma en VVE- certificaat.

Flora: Het werken met kinderen is het allerliefste wat ik doe. Daarom heb ik mijn gastouderopvang opgericht voor kinderen vanaf 2 maanden t/m 13 jaar. Als gastouder zet ik graag mijn jarenlange werkervaring in om een kleinschalige, warme en vertrouwde kinderopvang te bieden. Mijn kracht is om een veilig klimaat voor kinderen te creëren waarbij zij individuele aandacht krijgen.

Flora hanteert een overzichtelijke dagindeling voor de kinderen. Ook werkt ze altijd met verschillende thema's en organiseert ze regelmatig leuke uitjes met de kinderen (zoals bijvoorbeeld: stranddag, spelen in de binnen- of buitenspeeltuin en in de kinderboerderij).

Haar woning staat in de Wateringseveld, is modern en kindvriendelijk ingericht en is voorzien van een gezellige tuin. Er is een aparte slaapruimte waarin de kinderen in alle rust hun ochtend- en middagdutjes kunnen doen. Ook is er een gezellige speeltuin op loopafstand van mijn woning.

Haar gastouderopvang kenmerkt zich door: individuele en liefdevolle aandacht voor de kinderen, een vast en vertrouwd gezicht, laag uurtarief en een gecertificeerd en zeer ervaren gastouder.

Er zijn per direct plekjes vrij. Kom gerust even langs om kennis te maken met Flora op haar opvanglocatie 
of bel met 06-28811509!