Mieke

Mieke

Mieke  biedt al minstens 10 jaar aan gastkindjes van 0-4 een gezellige opvangplek. Haar opvanglocatie staat in de gezellige en rustige vogelwijk in Berkel en Rodenrijs. Ze heeft een fijn ruim huis met een heerlijke tuin.

Mieke besteedt aan de ontwikkeling van het kind veel aandacht. Stimuleren van verschillende (sociale) vaardigheden vindt zij heel belangrijk. Ze heeft voor kinderen verschillende soorten speelgoed en spellen. Bouwen, knutselen kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Natuurlijk krijgt het kind ook alle gelegenheid om op eigen ontdekkingsreis te gaan.

Bij Mieke kunnen kinderen genieten van een opvang omgeving waar voldoende rust heerst, gezelligheid, warmte en geborgenheid! In de afgelopen periode zijn er kindjes naar school gegaan en zijn er plekjes vrij in de opvang van Mieke. Speelkameraadjes voor haar gastkindje zijn van harte welkom.

Mieke biedt opvang op dinsdag, donderdag en vrijdag en is flexibel in haar opvangtijden. Wilt u een keer bij Mieke langs om een kijkje in haar opvang te nemen? Neem gerust even contact met ons op.