Martine

Martine

Martine is 39 jaar, al 10 jaar werkzaam als gastouder en woont samen met haar vriend en dochter van 4 jaar nabij winkelcentrum Leidschenveen. Voor ouders een ideale locatie omdat de opvang direct gelegen is aan de A4-A12-A13.

Martine is een bezige bij en vindt het heerlijk om de kinderen van alles bij te brengen. Zij behandelt diverse thema’s die speciaal gericht zijn op de opvang van dreumesen en peuters. Denk hierbij aan thema’s als Seizoenen, Feestdagen, Vormen, Kleuren, Tellen etc. Elke 6 weken kiest zij een ander thema waarin ze zingen, voorlezen, knutselen, spelletjes en puzzels doen die met het thema te maken hebben. Op deze manier leren de kinderen al spelend zich op een goede manier te ontwikkelen. Ook normen en waarden worden spelenderwijs aan de kinderen geleerd. Martine probeert de kinderen te sturen door positief gedrag te belonen.

Martine vindt het belangrijk dat de kinderen hun energie kwijt kunnen en haar streven is dan ook om minimaal 1 keer per dag naar buiten te gaan met de kinderen om heerlijk te gaan rennen, fietsen, ballen, krijten of bellenblazen. Ook worden regelmatig de eendjes gevoerd, wordt er gespeeld in de speeltuin of een bezoek gebracht aan de bibliotheek.

Voor de rustmomenten heeft Martine een aparte slaapkamer met voor elk kind een eigen bedje.

Ook voor BSO kinderen van de Balans-, Walvis- en de Waterlandschool in Leidschenveen heeft Martine nog een plekje.

Martine heeft weer plekjes vrij. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bel ons op 088-0022000 of 06-28811509.