Anne Mieke - Gastouder bij u thuis. Per direct beschikbaar.

Anne Mieke - Gastouder bij u thuis. Per direct beschikbaar.

Anne Mieke is een zeer spontane en zorgzame 50 jarige vrouw die vol blijheid en energie in het leven staat. Ze vindt kinderen enorm leuk en die passie merk je direct.

Anne Mieke werkt als gastouder aan huis bij gezinnen van werkende ouders. 2 dagen in de week is zij per direct beschikbaar voor ouders in de omgeving van Den Haag en Voorburg. Beschikbare dagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. Welke dagen het zijn is in overleg met ouders.

Anne Mieke is gek op baby's, dreumesen, peuters en kleuters. Samen knuffelen, lezen, leuke uitstapjes maken zoals naar kinderboerderij, speeltuin of met de kinderen een leerzame activiteit ondernemen.
Samen knutselen, spelletjes spelen, dansen, zingen, lachen, gek doen, lekker vies worden, knuffelen, of de natuur ingaan. En wat is niet mooier, vindt zij, dat een kind een kind mag zijn, en dat ze samen (Anne Mieke incluis) met de kaplaarzen aan in de regen in de plassen springen met de capuchon op voor de vallende waterspetters.

Anne Mieke is een warme, actieve, spontane en zelfstandige gastouder die ervan houdt om erop uit te gaan. Ook om kinderen uit te dagen, nieuwe dingen te laten ontdekken en telkens een stapje verder te laten groeien wanneer een kind eraan toe is.

Naast lief is ze ook consequent en duidelijk naar kinderen toe. Daarnaast heeft ze ook oog voor balans in sociale tijd, rust- en speeltijd. Structuur vindt ze belangrijk, maar ook de vrijheid voor een kind om heerlijk te kunnen opgroeien in alles wat er te beleven valt. Anne Mieke is van de gezonde voeding en voelt zich voor 100% verantwoordelijk voor de verzorging van haar gastkinderen.

Ze geeft graag als gastouder alle aandacht aan de kinderen en hecht waarde aan het ontwikkelen van een liefdevolle band. Belangrijk vindt ze het ook om een warme, open, flexibele band met ouders te hebben zodat er over alles gepraat kan worden.

Anne Mieke vangt graag de kleintjes op tussen 0-4 jaar. Een combinatie van dagopvang en BSO is mogelijk.

Neem contact met ons op als je een gedreven en ondernemende gastouder als Anne Mieke zoekt! We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Bel dan naar ons gastouderbureau of stuur ons een email.