Judith

Judith

Judith is 26 jaar en woont samen met haar man Michel in een mooie eengezinswoning met tuin in de gezellige wijk Oranjewijk in Bergschenhoek. Ze is een ‘moeder in de dop’ voor haar dochter Hannah van 5 maanden en zoon Joris van 3 jaar en de andere gastkindjes die bij haar in de opvang komen.

Met een diploma SPW3 en met 5 jaar ervaring in de kinderopvang is ze gestart als gastouder, een wens en passie die Judith heeft en wat erg bij haar past.

De opvang ligt in een kindvriendelijke wijk in de Oranjebuurt in Bergschenhoek en bij diverse uitvalswegen naar Den Haag, Amsterdam (A12) en Rotterdam (A13). Zeker voor ouders die via de snelweg naar het werk moeten ligt de opvang heel centraal. De gezellige speeltuin en kinderboerderij in de buurt wordt vaak door Judith en haar kinderen bezocht. De mooie tuin biedt ook alle gelegenheid waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Judith is een geduldige, zorgzame, creatieve, verzorgende en sociale gastouder die een fijne opvang voor haar gastkindjes heeft gecreëerd. Een heerlijke locatie waar kinderen met rust en regelmaat in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en waar ze iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht van de gastouder vinden. Ze vindt het belangrijk dat haar gastkinderen zich bij haar thuis voelen en zichzelf durven zijn, zichzelf kunnen uiten en zich te ontplooien tot een uniek persoon.

Door de kleinschalige opvang heeft ze voldoende persoonlijke aandacht voor elk kind en de papa’s en mama’s. Want het is belangrijk om samen in één lijn met ouders hun kindje groot te brengen.

Judith heeft speelgoed voor alle leeftijden en maakt tijd om met haar gastkindjes leuke activiteiten te doen en uitstapjes te maken.

Judith heeft voor nieuwe gastkindjes op maandag en dinsdag tot eind januari 2019 een tijdelijk plekje vrij. Op woensdag en donderdag heeft zij nog vaste plekjes in haar opvang voor u.
Joris en Hannah verheugen zich op hun nieuwe speelmaatjes.


Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar onze spontane gastouder Judith, bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking op 088 00 22 000 of stuur ons een email gob@haaglandenkinderzaken.nl