Savanna

Savanna

Bij Savanna in de opvang is het elke dag een feestje. Lekker buiten spelen, koekjes bakken in de woonkeuken, knutselen en spelletjes spelen, gewoon de dingen doen die een kind leuk vindt om te doen. Met een tuin aan het huis, veel speeltuinen en een kinderboerderij in de buurt is zij dan ook veel buiten met de kindjes

Savanna is 28 jaar en moeder van 3 dochters. Ze heeft als pedagogisch medewerker gewerkt en heeft voldoende ervaring in de kinderopvang. Door de kleinschaligheid en de huiselijke omgeving voelen kinderen zich gauw bij haar thuis.

De kinderen spelen in de ruime woonkamer waar veel speelgoed is om mee te spelen. Het speelgoed staat ook gezellig opgesteld en binnen handbereik, zodat er kleine speelhoekjes ontstaan en de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze leuk vinden en willen doen en helemaal op kunnen gaan in hun eigen spel. Voor de allerkleinsten is er een box aanwezig zodat een kindje, als het daar behoefte aan heeft, even rustig en ongestoord zelf kan spelen.

Gezond eten vindt zij heel belangrijk. De kinderen eten altijd vers fruit en groenten. Tussen de middag eten ze een lekkere bruine boterham. Savanna zorgt voor veel afwisseling in het eten en het beleg. Met verjaardagen wordt hier een uitzondering op gemaakt en mogen de oudere kindjes zelf kiezen wat ze tussen de middag willen eten.

Na het eten is het tijd voor het middagdutje. De kinderen slapen zoveel mogelijk apart zodat ze rustiger en beter slapen en op dezelfde kamer zodat de omgeving niet steeds wisselt en vertrouwd blijft.

Savanne heeft haar opvang in een gezellige en ruime eengezinswoning met aangrenzende tuin.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking met Savanna? Bel of mail ons. We helpen u graag.