Rachel

Rachel

Rachel is een relaxte, goedlachse gastouder die op zijn tijd lekker gek kan doen. Zij heeft 11 jaar lang in een kinderdagverblijf gewerkt maar de kleinschaligheid van een gastouderopvang trekt haar meer aan. Daarom heeft zij een bewuste keuze voor gastouderopvang gemaakt.  Zo kan zij zich helemaal richten op de individuele behoefte van de kinderen. Op een speelse manier begeleidt zij haar gastkinderen en haar eigen kinderen in hun ontwikkeling. Ze laat de kinderen daarbij zo veel mogelijk zichzelf zijn, natuurlijk binnen de grenzen maar zij hecht ook veel waarde aan structuur en regelmaat. Consequent opvoeden vindt Rachel heel belangrijk.

Rachel is een echt buitenmens en zij onderneemt veel buiten. Zij vindt het heerlijk om met de kinderen naar een speeltuin te gaan of gewoon een boodschapje te doen. Maar ook haar huis biedt voldoende mogelijkheden voor veel speelplezier. Rachel is heel actief met de kinderen: zij leest voor, ze laat de kinderen met puzzels en spelletjes spelen en laat ze lekker bouwen met Lego en Duplo. Ze heeft speelgoed voor alle leeftijden.

Het is  belangrijk dat kinderen ruimte krijgen voor eigen initiatief maar natuurlijk ook dat zij samen leren spelen en met elkaar opruimen. En heel belangrijk is het dat ze het samen gezellig hebben.

Ook vindt Rachel het van belang dat zij goed kan communiceren met ouders en één lijn in de opvoeding hebben.

Op de eerste verdieping heeft Rachel een mooie  slaapkamer voor de gastkinderen waar zij lekker tot rust kunnen komen. Daar staan de KDV bedjes al voor ze klaar.

Rachel heeft plekjes vrij op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Bent u benieuwd naar deze enthousiaste gastouder waar u uw kindje met een gerust hart kan achterlaten terwijl u naar uw werk gaat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.