Manon

Manon

Manon, 35 jaar, is getrouwd met Wim en moeder van 2 zonen van 11 en 7 jaar. Haar gezellige opvang bevindt zich in een kindvriendelijke wijk Bergschenhoek-dorp. In een ruime eensgezins/hoek woning met een ruime tuin vindt de opvang plaats.

Manon kijkt vooral naar de behoefte van de kinderen. De ene dag is het spelen met de auto's, de treinbaan of de blokken en de andere dag wordt er heerlijk geknutseld aan tafel. Ze vindt het heel belangrijk om elke dag naar buiten te gaan. Dan wordt er gespeeld in de tuin of wandelen ze met z’n allen naar de speeltuin.

Manon: ‘Ik ben een echt "buiten"mens en vindt de frisse lucht heel erg belangrijk. Op kou kunnen we ons tenslotte kleden. We zijn ook vaak te vinden op de kinderboerderij. Even rennen tussen de geiten en de schapen. Voordat we naar buiten gaan eten we altijd fruit en drinken we wat. Dit is een vast moment rond een uur of 10.

Rond 12.00 uur gaan we handjes wassen en aan tafel voor de broodmaaltijd met wat melk of water. Na de maaltijd gaan de kindjes die moeten slapen naar bed. Ze slapen in eigen bedjes op de bovenverdieping. Als iedereen weer wakker is eten we een kaakje, drinken we iets en kunnen we met z’n allen nog even vrij spelen. Elke dag ziet er anders uit op de eetmomenten na'.

Manon heeft gezellige raskatten die vaak op de bovenverdieping verblijven en buiten huist ook een konijn. De huisdieren zijn helemaal gewend aan de kindjes en zij aan hen.

Momenteel volgt ze de opleiding kindercoach. Ze wil zich graag meer verdiepen in hoe een kind denkt en doet. Met deze opleiding is ze bijna klaar. Hierna wil ze zich graag meer gaan verdiepen in een cursus kindertekeningen.

Wilt u kennismaken met een fijne gastouder met oog voor de kinderen in haar opvang, dan nodigen wij u graag uit om persoonlijk kennis met haar te maken.

Er komen binnenkort weer plekjes vrij op maandag, dinsdag en woensdag voor kindjes tussen 0 en 4 jaar. Dus wees er snel bij!

Bel naar 088 0022000 of 06 28811509 of stuur een email !