Irene

Irene

Bent u op zoek naar een liefdevolle, gezellige gastouder in Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij onze gastouder Irene aan het juiste adres.

Irene is een liefdevolle, spontane en altijd vrolijke gastouder. In haar warme en knusse eengezinswoning in de Oranjebuurt staat altijd de deur voor haar gastkindjes open. Irene begeleidt hen in de ontwikkeling en daagt hen uit om nieuwe dingen uit te proberen. Ze houdt van de gezelligheid die kinderen met zich meebrengen, daar is ze dol op. Ze vindt het dan ook heel belangrijk dat kinderen steeds weer met plezier bij haar komen.

De tuin is een speelparadijs voor gastkinderen, maar ook in huis heeft ze speelgoed voor elke leeftijd en knutselspullen voldoende waar ze met haar gastkinderen de mooiste dingen mee maakt. Natuurlijk hoort daar ook een boekje voorlezen of vrij spelen bij. Lekker op pad en naar buiten. Daar maakt Irene haar gastkinderen helemaal blij mee.

Elk kind speelt en ontwikkelt zich op een eigen niveau en daar staat Irene helemaal achter. Irene speelt daar graag op in. Een warme en vertrouwde sfeer, het knus met elkaar samen zijn, huiselijk én professioneel tegelijkertijd.

Het moet voor kinderen fijn zijn om bij Irene in de de opvang te komen, vindt zij, waar ze contact kunnen maken met andere kinderen en vooral het samenzijn de hoofdrol speelt. In een warme en vertrouwde sfeer maakt Irene dit zeker mogelijk.

Een topper van een gastouder, dat kunnen wij u verzekeren

Wilt u haar ontmoeten als liefdevolle gastouder voor uw kind, neem dan contact met ons op!
Bel met 088 0022000 of 06 28811509