Petra

Petra

Petra is een gezellige, enthousiaste gastouder van 48 jaar en met veel passie voor kinderen en heeft haar opvang in Berkel en Rodenrijs Dorp. Ze heeft twee dochters waarvan een dochter nog gezellig thuis woont.

Na het behalen van het diploma Sociaal Pedagogisch Werker heeft zij werkervaring opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven en BSO opvang en als gastouder bij gezinnen thuis waar zij de opvang van meerdere kinderen verzorgde. In 2010 heeft ze haar eigen gastouderopvang geopend in haar gezellige eengezinswoning, waar zij kinderen van 0 tot 4 jaar met liefde en enthousiasme opvangt.

Petra geniet écht van het bezig zijn met kinderen en onderneemt veel. Ze is betrouwbaar, liefdevol en enthousiast.

Petra vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat de kindjes het naar hun zin hebben en graag bij mij komen. Ik houd een dagindeling aan wat betreft eten en slapen en tussendoor kunnen de kindjes heerlijk spelen. We knutselen, bouwen en puzzelen en zingen liedjes. Ik lees graag voor uit verschillende boekjes, maar ook luisteren we dagelijks met z’n allen naar luister-verhaaltjes.

Ik wissel vaak het speelgoed, zodat de uitdaging naar iets nieuws groot blijft. In de tuin staat een zandtafel om aan te spelen, buitenspeelgoed en een groot schoolbord waar naar lieve lust op getekend kan worden’. Ook ga ik graag met haar gastkindjes naar buiten, naar de speeltuin en naar de kinderboerderij. Buiten de vissen en cavia’s heeft Petra ook poezen die erg gewend zijn aan kinderen in de opvang.

Verder vindt ik het heel belangrijk dat er regels zijn. Kinderen mogen veel, maar hebben ook hun grenzen nodig. Zowel de ruimte als die grenzen, geeft Petra wanneer dat nodig is.
Kinderen kunnen hebben op de 1ste verdieping een heerlijke rustige plek waar zij in eigen bedjes hun slaapjes kunnen doen.’

Petra biedt kinderen opvang waarin kinderen zich veilig en geliefd voelen, zich op eigen tempo kunnen ontwikkelen en met veel plezier naar haar toekomen.

Een gastouder waar uw kindje een heerlijke opvangdag heeft!

Petra heeft nog plekjes vrij op woensdag en donderdag. Ga gerust een kennismaken met Petra en ervaar zelf de huiselijke sfeer in haar opvang.

Voor meer informatie, bel naar 088 0022000! We stellen u graag aan haar voor.