Suzanne

Suzanne

Suzanne is een fijne gastouder, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 14 en 8 jaar. In haar gezellig eengezinswoning met een tuin in Berkel en Rodenrijs heeft zij haar opvang voor kindjes in de dagopvang.

Sinds 1996 werkte zij bij Kinderdagverblijven in de kinderopvang. De gastouderopvang heeft ze leren kennen door haar opvangervaring bij ouders thuis en nu werkt ze vanuit haar eigen huis. Haar hart en passie ligt vooral bij kinderen van 0 tot 4 jaar en sinds september klinkt het gebrabbel van haar eerste opvangkindje door de woonkamer.

Suzanne is een gastouder die eigenlijk nog steeds het dagritme van een kinderdagverblijf aanhoudt, dit werkt voor haar het prettigste en zo heeft ze het bij haar eigen kinderen ook altijd gedaan. Ze leest graag voor, zingt liedjes en naar buiten gaat naar de speeltuintjes bij haar in de buurt. Want die zijn er genoeg.

Lekker kliederen met verf vinden kinderen geweldig en Suzanne is daar helemaal voor in. Ook werkt ze met een heen en weer schriftje waarin ze ouders op de hoogte houdt van de activiteiten op de opvangdag en welke vooruitgang het gastkindje heeft gemaakt. Ook de seizoenen vindt ze een soort van houvast gedurende het jaar. Eendjes brood geven, zand en water, herfstblaadjes zoeken en natuurlijk spelen in de sneeuw.

Suzanne heeft een hond met de gezellige naam Duke. Die heeft een bench waar ze hem kan wegzetten als ze even wegloopt of als het te druk wordt voor de kinderen. Duke is kinderen gewend.

Bent u op zoek naar een fijne opvang voor uw kindje. Bij Suzanne zijn er nog plekjes beschikbaar op  maandag, dinsdag en donderdag.