Najima

Najima

Najima is kundig in de begeleiding van kinderen. Je merkt direct aan Najima dat ze veel ervaring heeft. Ze weet kinderen op een professionele manier te begeleiden in hun spel, persoonlijke competenties en brengt hen consequent goede normen en waarden bij. Ze is écht bezig om kinderen iets te leren. Ze brengt rust en regelmaat binnen de opvang. Dat maakt dat zij een gastouder is met vele kwaliteiten.

Gastouderopvang Inie mienie's staat voor veilig en warm, liefdevol en huiselijk. Najima heeft de beneden etage in haar woning speciaal ingericht voor de opvang van haar gastkindjes met een heerlijke speelruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook hebben haar gastkindjes een eigen slaapruimte.

Gastouderopvang Inie mienie’s is erg flexibel in de tijden, dus alles is bespreekbaar met Najima. Juist de persoonlijke wensen en behoeften van ouders en kinderen staan centraal, zodat het kind zich veilig thuis voelt bij Inie mienie’s. Tijdens de opvang draagt Najima een hoofddeksel.

Voor een plezierige opvang voor je kind bij een lieve zorgzame gastouder met een SPW3 diploma en kinderdagverblijf ervaring ben je bij Najima aan het goede adres!

Gastouderopvang Inie mienie’s is geopend voor kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag, dinsdag, donderdag en in overleg op vrijdag.