Aarti BSO en DAGOPVANG

Aarti BSO en DAGOPVANG

ZOEKT U BSO OPVANG na school voor uw kind die naar SWS De Balans in Leidschenveen gaat of DAGOPVANG voor kinderen onder 4 jaar? Want in Leidschenveen staat een gezellige gastouderopvang. Achter deze warme opvang schuilt gastouder Aarti. Een spontane, lieve en zorgzame gastouder waar u uw kind met een goed gevoel achterlaat. De opvang is gelegen in een rustige straat met een autovrij speelhof dat aan de achtertuin grenst.

Aarti is 38 jaar en vormt samen met haar man een hecht gezin waar je je erg welkom voelt. Samen hebben zij dochter Gioia van 7 jaar en zoon Gyan van 2 jaar.

BSO kinderen worden door Aarti opgehaald van De Balans school. Tijdens schoolvakanties kunnen kinderen de hele dag terecht. Werken aan thema’s door het jaar heen, knutselen, ravotten in de speeltuin maar ook een rustig momentje na een spannende dag op school is heel belangrijk voor de BSO’ers!

Met de allerkleinste gaat met Aarti graag naar buiten en neemt zij de kinderen mee in de Kiddy-Bus. Aarti is heel trots op haar wandelcomfort en alle kinderen passen er in. Zo kan iedereen mee om de eendjes te voeren of op pad te gaan naar de speeltuin. In de gastouderopvang van Aarti is individuele aandacht erg belangrijk en kijkt zij goed naar wat het kind nodig heeft. In huis hebben de kinderen voldoende ruimte om te spelen en is er speelgoed voor alle leeftijden aanwezig. Zo is er genoeg uitdaging voor ieder kind. Bouwen, samen spelletjes spelen, voorlezen of knutselen; alles kan bij Aarti.

Aarti hecht veel waarde aan regelmaat en hanteert daarom zeker voor de kleintjes een vaste dagindeling. Voor kinderen die hun slaapje hard nodig hebben heeft zij een mooie en rustige slaapruimte waar ze hun eigen bedje hebben. Ze kunnen slapen op het moment dat ze eraan toe zijn.

Bij Aarti voel je je thuis in de opvang.

Bent u op zoek naar een gastouder in hart en nieren voor BSO of Dagopvang en wilt u met Aarti kennismaken om zelf haar goede kwaliteiten te ontdekken, neem dan vooral contact met ons op.