Jasmin

Jasmin

Jasmin heeft een leuke woning in hartje Den Haag. Tram 2 en Randstadrail 3 rijdt langs haar huis en haar opvang ligt naast het ziekenhuis MCH. In haar woonkamer is voldoende speelruimte en in haar tuin kunnen kinderen te kust en te keur met fietsjes of stepjes rond denderen. Sinds kort spelen haar gastkindjes ook met de konijnen en de kippen. Ze vinden het erg leuk en kinderen leren ook met dieren goed om te gaan bij Jasmin.

'Elk kind is anders en verdient individuele aandacht, vindt Jasmin. Daarom is het zo leuk om gastouder te zijn, omdat ik dat hen kan bieden'.

Er is veel verschillend speelgoed voor allerlei leeftijden, zodat er voor elk kind wat wils is. Er kan naar hartenlust geknutseld, gebouwd en gespeeld worden.

Jasmin is een zorgzame en rustige gastouder. Ze heeft veel geduld om kinderen iets aan te leren en stimuleert en helpt hen met veel enthousiasme in hun ontwikkeling. Ieder kind doet dit op zijn eigen manier en dat is ook heel belangrijk, vindt zij. Ze onderneemt veel met kinderen, gaat graag naar buiten om te wandelen en naar de speeltuin en ze is apetrots op haar bolderkar waar alle kindjes veilig in passen.

Ze is richting haar gastkindjes, maar ook naar haar eigen kinderen, duidelijk en consequent en biedt hen rust, geborgenheid en gezelligheid gedurende de tijd dat hun ouders aan het werk zijn. Kinderen voelen zich hierdoor heel snel op hun gemak en vertrouwd bij Jasmin en haar warme gezin.

Jasmin heeft nog plekjes vrij voor andere gastkindjes op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Is uw kind op zoek naar lieve speelmaatjes en zoekt u een fijne gastouder?
Maak dan vrijblijvend kennis met Jasmin en haar gastkinderen.

U kunt bellen met Marijke of Miriam van Gastouderbureau Haaglanden en Kinderzaken op 088-0022000 of 06-288 115 09 of ons een mail sturen op gob@haaglandenenkinderzaken.nl en maken wij graag een afspraak voor u!