Claudia

Claudia

Claudia is 37 jaar, moeder van twee kinderen en heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen. Ze heeft de opleiding SPW3 afgerond en zich door middel van cursussen verdiept in onder andere orthopedagogisch denken en handelen, autisme en onderwijs van het SARR. Daarnaast heeft zij in het speciaal onderwijs gewerkt. Kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en met een verminderd IQ waren in goede handen bij Claudia. Ook op het kinderdagverblijf waar zij heeft gewerkt heeft zij een nodig steentje bijgedragen.

In de opvang van Claudia wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden. Er is aandacht voor leren om elkaar te respecteren en er wordt voldoende tijd besteed aan zindelijkheidstraining. Claudia werkt graag kindgericht en zal steeds weer kijken naar de behoefte van het individuele kind zonder daarbij het groepsproces uit het oog te verliezen.

Ze gaat graag met de kinderen naar buiten en doet activiteiten zoals spelletjes, knutselen, voorlezen en ze werkt met thema’s. Kinderen hebben het bij Claudia in de opvang naar hun zin en ouders zijn tevreden. Naast Claudia haar spontane, warme en zorgzame karakter is zij consequent en biedt zij structuur. 

Haar opvang staat in de gewilde wijk de Meerpolder aan het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft een aparte ruimte voor de opvang van haar gastkindjes. Je kunt het een mini crèche noemen en is gelegen aan een grote tuin. Ook is er een mooie ruimte waar kinderen heerlijk hun dutje kunnen doen. De woning staat in een kindvriendelijke woonwijk met een grote speeltuin voor de deur.

Bij Claudia in de opvang is elke dag een dag vol plezier.

Kijkt u uit naar een plekje bij Claudia in de opvang? Neem dan snel contact met ons op.