Destiney

Destiney

Met een diploma SPW2 op zak is ze gestart als gastouder, een wens en passie die Destiney al jaren heeft en wat erg bij haar past.

De opvang ligt in een kindvriendelijke wijk met een gezellige speeltuin in de buurt, de kinderboerderij wordt vaak bezocht en er wordt gespeeld in de mooie tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Destiney is een geduldige, creatieve, verzorgende en sociale gastouder die een fijne opvang voor haar gastkindjes heeft gecreëerd. Een heerlijke locatie waar kinderen met rust en regelmaat in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en waar ze iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht van de gastouder vinden. 

Door de kleinschalige opvang heeft ze voldoende persoonlijke aandacht voor elk kind en de papa’s en mama’s.  Want het is belangrijk om samen in één lijn met ouders hun kindje groot te brengen.

Destiney heeft speelgoed voor alle leeftijden en maakt tijd om met haar gastkindjes leuke activiteiten te doen en uitstapjes te maken.

De opvang ligt vlakbij het centrum van Voorburg, Winkelcentrum Leidschenhage diverse  uitvalswegen naar Den Haag, Amsterdam (A4) , Rotterdam A13), Wassenaar (N14) Voorschoten/Leiden (N44). Voor ouders die via de snelweg naar het werk moeten ligt opvang heel centraal.

Op dit moment heeft Destiney op dinsdag, woensdag en vrijdag nog plekjes in haar opvang.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar onze spontane gastouder Destiney, bel ons dan voor een kennismaking.