Bibi

Bibi

Bibi heeft een eengezinswoning met op de begane vloer een kleine mini creche. In de speelkamer is van alles te beleven. Speelgoed voor alle leeftijden, boekjes om uit voor te lezen, blokken om te bouwen en de trein loopt over de rails. Samen met haar gastkindjes danst zij op gezellige kindermuziek. Kinderen komen bij Bibi als baby en als ze 4 jaar zijn nemen ze met een lach en een traan afscheid van haar. 
Op haar buitenterras wordt veel gespeeld met fietsjes en auto's en in de zomer staat het badje met water klaar. Wat is er niet mooier om samen met water aan de slag te gaan.

Kinderen doen hun slaapje in een aparte slaapkamer en hebben ook allemaal hun eigen ledikantje.

Bibi is een mensen mens en heeft persoonlijke aandacht voor ieder kindje. Ze houdt goed overzicht, is duidelijk en consequent, maar ook kroelen en een knuffel vindt ze minstens zo belangrijk. Bibi hanteert een redelijk vaste dagindeling, waarbij samen spelen afgewisseld wordt met zelfstandig spelen.

Met ouders heeft zij een goede band. Zij luistert naar en overlegt goed met hen, zodat de ontwikkeling van hun kindje een samenspel is waar iedereen blij mee is.

Er zijn weer plekjes vrij ! Bibi vangt kinderen op van 0 tot 4 jaar op van maandag tot en met vrijdag. Ook BSO kinderen mogen naar haar opvang komen, maar dan moeten zij van school zelf naar Bibi toekomen. Kinderen kunnen niet worden opgehaald.

Wilt u Bibi graag een keer ontmoeten en haar opvang bekijken, dan kan dat. Belt u met 088-0022000 voor meer informatie.

U bent van harte welkom.