Bibi Gastouder bij u aan huis!

Bibi Gastouder bij u aan huis!

Bibi is 61 jaar. Met veel passie begeleidt zij de ontwikkeling van kinderen gedurende vijf dagen in de week. Want haar passie met werk combineren is voor Bibi een kadootje.

In de afgelopen 9 jaren heeft Bibi haar eigen opvang gehad. Op maandag tot en met vrijdag verzorgde zij vijf kinderen per dag tussen 0 en 4 jaar in haar eigen kleine mini crèche. Ook BSO kinderen waren in haar opvang van harte welkom. Kinderen kwamen bij Bibi als baby en namen op 4 jarige leeftijd afscheid van haar met een lach en een traan.

Bibi heeft besloten om zich nu te richten op opvang bij ouders thuis. Bibi is een mensen mens en heeft persoonlijke aandacht voor ieder kind. Ze houdt goed overzicht, is duidelijk en consequent, maar ook kroelen en een knuffel vindt ze minstens zo belangrijk. Bibi hanteert een redelijk vaste dagindeling, waarbij samen met de kinderen spelen afgewisseld wordt met zelfstandig spelen.

Met de kinderen doet ze van alles; voorlezen, samen blokken bouwen, een treinbaan bouwen en de trein loopt over de rails. Samen met haar gastkindjes danst zij op gezellige kindermuziek. Bibi is ontzettend creatief. Er wordt van alles geknutseld en gemaakt.

Lekker op pad met de kinderen naar de speeltuin of kinderboerderij, naar het museum of het strand, samen op de fiets. Elke dag is een feestdag voor Bibi en de kinderen. En wat is niet mooier, vindt zij, dat een kind een kind mag zijn, en dat we samen (Bibi incluis) met de kaplaarsen aan in de regen in de plassen springen met de kapuchon op voor de vallende waterspetters.

Bibi is beschikbaar op donderdag en vrijdag voor de opvang van uw kinderen in uw eigen huis.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking met Bibi, laat het ons dan vooral even weten. Bel met 088-0022000 of stuur ons een email.