Mirjam

Mirjam

Mirjam heeft 14 jaar ervaring in de kinderopvang en heeft gewerkt in een kinderdagverblijf. De wens om meer aandacht aan kinderen te kunnen geven en een goede 1 op 1 begeleiding te bieden heeft ertoe geleidt dat zij in 2012 haar eigen gastouderopvang is gestart. Want juist persoonlijke aandacht is wat kinderen écht nodig hebben.

Ze is enthousiast, creatief en handelt vanuit haar visie dat ieder kind uniek is. Mirjam kijkt naar de behoefte van het kind, biedt een goede structuur en begeleiding zodat kinderen precies weten wat zij aan haar hebben.

In Mirjam’s opvang heerst een gezellige, vertrouwde en persoonlijke sfeer. Ook u als ouders voelt zich meer dan welkom in haar opvang. Ze spreekt de dag door met elke ouder en geeft, indien nodig, goede adviezen.

Mirjam heeft een gezellig appartement met een aparte slaapkamer waar zij ‘haar kindjes’ gedurende de dag opvangt. Op dit moment heeft ze plaats op maandag, dinsdag, en vrijdag voor kindjes van 0 tot 4 jaar en op woensdag voor een kindje van 1 tot 4 jaar.

Onze gastouder Mirjam ontmoeten? Het is écht de moeite waard! Neem vrijblijvend contact met ons op.