Sandra

Sandra

Verzorging en begeleiding van kinderen blijven haar fascineren en interesseren. Ze omschrijft het als ‘heerlijk om zo`n klein mensje te zien ontwikkelen – verstandelijk, emotioneel en lichamelijk.’ Aan Sandra heb je veel: Ze is liefdevol, zorgzaam en een gedreven, kundige gastouder!

Gastouderopvang heeft haar altijd geboeid, mede door de kleinschaligheid en huiselijkheid. Ze is van mening dat juist door die kleinschaligheid je beter kan inspelen op de wensen en de behoeften van ieder kind. Zowel op sociaal, cognitief als creatief vlak.

Rust, regelmaat en reinheid staan voor Sandra hoog in het vaandel. Voor de kleinere en de grotere kinderen wil ze passende regelmaat en structuur bieden zodat de kinderen de mogelijkheid hebben om zich daarbinnen vrij en veilig te ontwikkelen.

Aan buitenlucht hecht Sandra ook grote waarde! Binnen een straal van 2 km biedt haar wijk genoeg om de kinderen die uitjes met buitenlucht te geven: speeltuinen, bibliotheek, de kinderboerderij of gewoon een lekkere wandeling door de buurt. Er is genoeg te ondernemen rondom haar woning.

Haar gastouderopvang is gelegen in een knus hoekappartement in het Valkenboskwartier.

Opvangdagen dinsdag, donderdag en vrijdag. Er zijn weer plekjes voor kinderen vanaf 6 maanden.

Ben je enthousiast geworden door dit verhaaltje over Sandra? Neem dan contact met ons op! 088 00 22 000 of 06 288 115 09