Ciska

Ciska

Ciska is tijdens haar werk in de zorg in 2007 gestart met gastouderopvang. Kort daarna heeft zij de zorg verlaten en werkt nu al jaren als een professionele gastouder. Het werken met gastkinderen is een passie, en dié passie past helemaal bij Ciska.

In haar gastouderopvang is een heerlijke speelruimte. Voor alle leeftijden heeft zij speelgoed, boekjes waaruit voorgelezen wordt, knutselmaterialen en nog veel meer. Ze knutselt ook veel met de kinderen. Ciska werkt met thema’s en elk jaargetij of een bijzondere feestdag behoort tot een activiteit in haar opvang.

Ze heeft een grote en volledig gerenoveerde tuin (2017) die optimaal wordt gebruikt door de kinderen en kindveilig is ingericht. Er is een ‘eigen’ jungle speeltuin voor de kinderen. Ze kunnen er schommelen, spelen in het speelhuis, op de glijbaan, rijden met auto’s door de hele tuin en ballen. En er kan naar hartenlust gefietst worden. Wandelend, met de bakfiets of auto gaat ze ook op pad naar de speeltuin, kinderboerderij, het bos of park.

Ieder kind kan zich op een eigen tempo ontwikkelen tussen de andere gastkindjes die ook bij Ciska in de opvang zijn.

Een persoonlijke en vriendelijke band met haar gastkindjes en met de ouders vindt zij heel belangrijk. De ontwikkeling van haar gastkindjes wordt door haar goed gestimuleerd.

‘een knuffel en een aai over de bol, aangevuld met lekker naar buiten en leuke activiteiten’.

Dat mag je verwachten in de opvang van Ciska.

Haar opvangdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Bent u geïnteresseerd om met Ciska en haar opvang kennis te maken? Laat het ons vooral even weten en bel naar 088-0022000 of stuur een email.