Arja

Arja

Arja is 32 jaar en de trotse moeder van drie zonen en een dochter.

Haar gezellige eengezinswoning met een heerlijke tuin ligt in de wijk Houtwijk en in de omgeving van de wijken Escamp, Leyenburg en de Vruchtenbuurt.

Arja vindt het heel belangrijk dat kindjes genoeg individuele aandacht krijgen en dat ze ván en mét elkaar kunnen leren. Ze is gewend om kinderen die meer aandacht nodig hebben ook dié aandacht te geven in goed overleg met ouders.

Ze heeft haar ruime ervaring opgedaan in de kinderopvang als Pedagogisch medewerker (SPW4) en natuurlijk als gastouder. Ze is lief, spontaan en zorgzaam en houdt tegelijkertijd ook van grenzen stellen. Met haar eigen kinderen weet ze hoe belangrijk het is om consequent te zijn, maar vooral waar de interesses van het kind liggen en speelt hier goed op in.

Ze heeft een huis vol speelgoed om de kinderen dagelijks genoeg uitdaging te bieden. Arja is óók een gastouder die uitgebreid knutselt, verft en speelt met de kinderen. Liedjes zingen is ook dagelijkse kost. Laatst heeft zij een cursus Schminken gevolgd, speciaal om juist dat stukje extra’s aan te bieden aan de kinderen. Wat is niet leuker om ineens een clown te zijn!

In een huiselijke, liefdevolle omgeving met gezonde voeding en veel buiten spelen in de tuin bezorgt ze uw kind(eren) elke keer weer een leuke dag en veel buitenspeelplezier. De vele speeltuintjes in de buurt worden vaak bezocht of ze gaan met z’n allen op pad in de bolderkar naar het bos.

Er wordt bij Arja structuur en regelmaat geboden door een vast dagritme aan te houden voor eet- en slaaptijden. Alle kindjes hebben hun eigen bedje in aparte kamers op de bovenverdieping, zodat ze ongestoord kunnen slapen op het moment dat ze eraan toe zijn.

Haar opvangdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvanguren die u wenst zijn altijd met Arja te overleggen. 

Bent u nu juist op zoek naar een gezellige gastouderopvang op een prachtig gelegen locatie en bij een fijne gastouder, bel dan met 088 0022000 of 06 28811509. We stellen onze gastouder Arja graag aan u voor!