Jacqueline

Jacqueline

Want het werken en begeleiden van kinderen is juist datgene wat Jacqueline graag doet. Voorop staat dat de kinderen plezier hebben; ze stimuleert hen in hun ontwikkeling; zingt, knutselt en leest gezellig verhaaltjes voor; gaat iedere dag met hen naar buiten naar het strand, de duinen en de vele speeltuintjes in de buurt. Ook kijken de kinderen graag met Jacqueline naar de bootjes in de haven. Dit is iedere keer weer een feestje, want wat is er niet leuker om dan gezellig z’n allen al kijkend op een bankje je boterham op te eten. Op haar terras wordt er met mooi weer gespeeld aan de waterspeeltafel en natuurlijk ontbreekt het zwembadje dan niet.

Ook werkt Jacqueline met de ‘Kiki Beer’ thema’s. De thema’s spelen in op ontwikkelingsgebieden van het kind, waarbij de Kiki Beer een grote rol speelt.

Jacqueline heeft een heel ruim appartement aan de haven van Scheveningen met een groot terras. De gastkinderen hebben een eigen slaapkamer en slapen in veilige dubbelslapers die afgesloten kunnen worden.

Jacqueline heeft 2 lieve katten die helemaal gewend zijn aan kinderen. Overdag zoeken zij graag hun rust in een kamer buiten de opvang, en als ze het geluid van de babyfoon horen en de kinderen slapen komen ze graag bij Jacqueline een kijkje nemen.

Opvangdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is er nog een plekje vrij voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kom gerust eens kijken in de opvang van Jacqueline! Bel naar 088 0022000.