Natascha

Natascha

Natascha is 44 jaar, een spontane gastouder met een heerlijke lach, en heeft zich sterk ontwikkeld in het begeleiden van kinderen. Met haar ‘Zonnetjes’ in de opvang en haar 2 dochters van 9 en 12 jaar vormt zij samen één team. De huiselijke sfeer proef je en zie je vooral als je bij Natascha de opvang binnenkomt.

De opvanglocatie bevindt zich in het Zeeheldenkwartier. Een gezellige benedenwoning met tuin, en een heerlijke opvang/speelruimte van maar liefst 10 meter lang. Maar ook heel belangrijk is de bolderkar waar Natascha en haar gastkindjes 2 x per dag mee op pad gaan. De duinen, de speeltuin, het bos, ze komen overal en tijdens de wandeling wordt er van alles gezocht voor de thema’s waar zij met elkaar als één team aan werken en die in de opvang aan de muur pronken. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gespeeld en laat Natascha kinderen van groot tot klein ook écht kind zijn.

Natascha heeft een goede visie op het waarborgen van veiligheid en gezondheid in haar gastouderopvang en het stimuleren en begeleiden van kinderen in de ontwikkeling. Natascha hecht heel veel waarde aan regelmaat en hanteert daarom ook een vaste dagindeling. Alle kindjes hebben hun eigen bedje in een aparte ruimte zodat kinderen kunnen slapen op het moment dat ze eraan toe zijn.

Haar opvangdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en op dit moment zijn er nog plaatsen voor baby’s, dreumesen en peuters op maandag, dinsdag en woensdag.

Neem met ons contact op als je een gedreven en ondernemende gastouder als Natascha zoekt! Wij stellen haar graag aan je voor.